Označite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Vlatko Lozanoski - Мандарина

Vlatko Lozanoski

Мандарина

Em C G - Овие акорди се повторуваат низ цела песна.
Знам дека нешто криеш ти,
знам јас, ми кажуваш без зборови
по твојте очи познавам
во срцето ти допирам.
 
Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x
 
Сами, сами до зори јас и ти,
сами, без никој да не раздели.
Ме носиш како бранови,
на некој места скриени.
 
Припев:
Кажи ДА или кажи НЕ,
дали сакаш да си со мене
Твојте усни да ги имам
со вкус на МАНДАРИНА
сега биди со мене. 2x
https://lyricstranslate.com

<< Povratak