Označite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH
https://lyricstranslate.com/en/vlatko-lozanoski-lozano-nadez-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6-lyrics.html

Nadež (Надеж)
Gm  Dm   Cm      Gm
Што е добро кратко трае знај,
Cm   Gm
Но нашево нема да престане.
Cm      Dm     Gm    E
Само сакај ме, биди до мене
Dm                    E
После сè што ние двајца поминавме.
 F
Рефрен:
Gm  F   B     Cm   
Ако има надеж, ако има трошка надеж  
E    Dm       Gm
Ко првиот ден да сме јас и ти.
Gm   F   B     Cm
Ако има надеж, да се роди нова надеж 
E   Dm   Gm
ќе бидеш до мене љубов ти. (2x)
 
По лицето траги од маскара
И талог од кафе остана,
Таа горчина што ме убива,
Можеш да ја замениш со насмевка.
 
Рефрен:
Ако има надеж, ако има трошка надеж
Ко првиот ден да сме јас и ти.
Ако има надеж, да се роди нова надеж
ќе бидеш до мене љубов ти. (2x)

<< Povratak