Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Brejk

Za nas

Am-C-G-Em
Те оставам по стотти пат пред себе
а не знам кој сум јас
ти дозволувам да ме лажеш
да раскажеш приказна за нас

И не можам да разберам
а барам одговор
ти ме лажеш без да кажеш еден збор
и без да знаеш правиш да се чувствувам ко
ко да не сум живеел ни еден ден
за нас ..за нас

Понекогаш дозволувам
само за момент да ми влезеш во сон
за да се измиеш во чиста љубов
во една друга приказна за нас
ммммм приказна .....

И не можам да разберам
а барам одговор
ти ме лажеш без да кажеш еден збор
и без да знаеш правиш да се чувствувам ко
ко да не сум живеел ни еден ден
за нас ..за нас (x2)

<< Povratak