Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

andon

dva

Hm
Нема назад да се врати
Hm
сѐ што било, сѐ се памти
Em    G       F#7
срце памти и не те заборава


Време тече, време оди
и со себе болка води
не знам каде да најдам утеха

Em
Ако ме боли, нека ме боли
     A
нека ме боли за сѐ.
D
Ако си одиш, ако си одиш
   Hm
ако одиш некаде,
Em
јас ќе пројдам преку сѐ,
Em
ќе се снајдам еден ден
F#7
ќе сум среќен ако си среќна некаде

Сите минати денови, ноќи,
го гледам пред моиве очи
како денес, а биле одамна

Време тече, време оди
и со себе болка води
не знам каде да најдам утеха

<< Povratak