Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

slatkar

Luda romantika

  Gm        F                                  
Uno momento, молим те престани не биди напорна
Eb                            F          Gm
Пцуј го моментот, денот и вечерта кога ме запозна
Gm          F                                     
Јас сум говедо, да напнам, да запнам во тоа сум најдобар!
Eb                                  
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот
Gm
Јас ќе бидам Ромео ти Јулија
F
Ако се отруеш ја одма ќе се убијам
Eb
Ја прави појака тоа што не ја убива
Нашата...

Рефрен:
Gm            F          
Луда романтика, баш би сакал јас да бидам дел
Eb                         F
Луда романтика, цел живот со тебе
Gm               F
Луда романтика, животот да ти го направам
Eb             G
Луда романтика, која може да е фатална
Gm                F                      Eb
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА
Gm                F                      Eb
Луда луда луда, луда луда луда, луда луда луда РОМАНТИКА


Строфа 2:
Gm           F
Uno momento, молим те престани и ти не си најдобра
Eb                  F                     Gm
Го пцујам моментот, денот и вечерта кога те запознав
Gm                  F
Препрепотетно, стање, нашање и скроз си излудена!
Eb              
Но не е крајот на светот, ова е рајот на светот

<< Povratak