Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Nokaut - Vo bestraga

Nokaut

Vo bestraga

 
u originalu je bez  (Dm)

     Dm    E    Am
Сите приказни исти се, тажни ко оваа
   F   ( Dm )  H  E
Само ти си ми во мислите кога е празна душава
Сите погледи исти се, тешки и опасни
Тие очи не се за тебе, само кој да им објасни

Реф: И само...…
  Dm  E  Am
Помсили на тоа што све можеме…
   Dm  E  Am
Можеби е доцна, а може не
  Dm  G  E
Дали крајот вака мириса?
         F   E
Ние двајцата сме за...во бестрага...

Сите филмови исти се, долги и развлечени…
Сите стихови во песните веќе се негде кажани
И скоро сите краеви исти се, тивки и расплакни
Велат секој крај е почеток, но, несакам фрази досадни

Реф: И само...…
Помсили на тоа што све можеме…
Можеби е доцна, а може не
Дали крајот вака мириса?
Ние двајцата сме за...во бестрага...

Те молам...
Помсили на тоа што све можеме…
Можеби е доцна, а може не
Дали крајот вака мириса?
Ние двајцата сме за...во бестрага...

<< Povratak