Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

simeon gugulovski

Se sto sakav jas po tebe

C,F,Dm,G,C....

C           A      Dm 
Сè што сакав јас по тебе
 G        F        G              
нема здив, нема бол, нема трага.
C              F
Сè што сторив, сè што љубев после нас
G          F           C          
беше ништо, беше празно, беше лага.
 G          A    Dm
Сè што сакав јас по тебе
G         F      C         
лажна ноќ стопи, сè како пена.
G    C      F         Dm
Сиот живот ти ми беше, сега знам
G          F          C       
сета лудост, сите сказни, сета желба
 G    C                 F
Но ти си некаде кај што нема да те допрам
Dm     D               G
и само празнина ми остана од тебе.
G    C          E          Am     
А што да направам со минато, со себе?
Am  Dm    D      G
Со таа вистина што значеше сè
https://lyricstranslate.com

<< Povratak