Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Brejk

Vo bestraga

Dm E Am 
Сите приказни исти се, тажни ко оваа
G F H E
Само ти си ми во мислите кога е празна душава
Dm E Am
Сите погледи исти се, тешки и опасни
G F H E
Тие очи не се за тебе, само кој да им објасни

Реф: И само...…
Dm E Am
Помсили на тоа што све можеме…
Dm E Am
Можеби е доцна, а може не
Dm G E
Дали крајот вака мириса?
F E
Ние двајцата сме за...во бестрага...

Dm E Am
Сите филмови исти се, долги и развлечени…
G F H E
Сите стихови во песните веќе се негде кажани
Dm E Am
И скоро сите краеви исти се, тивки и расплакни
G F H E
Велат секој крај е почеток, но, несакам фрази досадни

Реф: И само...…
Dm E Am
Помсили на тоа што све можеме…
Dm E Am
Можеби е доцна, а може не
Dm G E
Дали крајот вака мириса?
F E
Ние двајцата сме за...во бестрага...

Те молам...
Dm E Am
Помсили на тоа што све можеме…
Dm E Am
Можеби е доцна, а може не
Dm G E
Дали крајот вака мириса?
F E
Ние двајцата сме за...во бестрага...
( Kopirano od http://akordi-mk.blogspot.mk/search/label/%D0%91%D1%80%D0%B5%D1%98%D0%BA)

<< Povratak