Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

BIS BES - Dal da placam il da peam

BIS BES

Dal da placam il da peam

E7 
Дал да плачам ил да пеам 
твојот лик не ми кажува 
G 
не знам дали твојот насмев 
D A E7 
еднаш ќе е мој 

Со тебе ли средба имам 
срце не ми ми налега 
од тој мерак што го носам 
душа гори плам 

E Hm A G 
За тој поглед мил се на светот би дал 
E Hm A E 
За тој насмев благ живот јас би дал

<< Povratak