Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Tamara Todevska

Брод што тоне

F#m           Bm
Ти види брод што тоне, види брод што...
F#m          C#
Ти види брод што тоне, а јас во него.
F#m         Bm
Ти види брод што тоне, види како...
F#m          C#
Ти гледаш брод што тоне, а јас во него.


Bm           F#m         
До мене ти си, ти си. Но, веќе нема да си...
Bm        C#
Овој брод што тоне нема да го спасиш ти.
Bm           F#m
Во мене ти си, ти си. Но, веќе нема да си...
Bm        C#
Овој човек тоне и ќе ти фали некогаш.


F#m         Bm
Ти види брод што тоне, види како...
F#m          C#
Ти гледаш брод што тоне, а јас во него..


Bm           F#m         
До мене ти си, ти си. Но, веќе нема да си...
Bm        C#
Овој брод што тоне нема да го спасиш ти.
Bm           F#m
Во мене ти си, ти си. Но, веќе нема да си...
Bm        C#
Овој човек тоне и ќе ти фали некогаш.


Bm           F#m 
Боли тоа што со време некој ќе те спомне тебе...
Bm        C#
Ќе каже: “Штета, баш си мислев ќе успеете...”.
Bm           F#m 
И не те кривам само тебе, гледам вина и во себе...
Bm        C#
Крива сум што дозволив да биде ова крај.

<< Povratak