Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Dule i Koki - Kolku treba da se plati

Dule i Koki

Kolku treba da se plati

F#m E F#m
Ех да може цела тага
да ја собере во една песна
Hm E A E F#m
ех да може судбината аа аа
Hm E F#m
да се предскаже со една ѕвезда

Ех да има љубов вечна
која не знае да прави болка
ех да знаат бисеритее ее ее
да не излезат од своја школка

F#m A
реф: Колку треба да се плати
E F#m
за да биде денес вчера
каде има божји врати
да те скријат од невера

Колку треба да се плати
дали крајот има цена
што ќе биде кој ќе свати
ако утре те споменам

Ех да умре зборот "збогум"
да се закопа на некој остров
ех да може судбината аа аа
да се предскаже со една ѕвезда

реф: Колку треба да се плати...

<< Povratak